Petitie voor verbetering wegdek Lochtstraat

Algemeen Stramproy 2 reacties 1 min. leestijd

Stramproy – Vallende fietsers, kapotte uitlaten en scootmobielrijders die de weg volledig mijden: al jaren heerst er frustratie over de staat van een deel van de Lochtstraat in Stramproy.

De weg zit vol kuilen van soms zelfs ruim 10 centimeter diep, wat heel wat problemen en gevaren oplevert. Al jaren wordt er gepleit voor een verhard wegdek, tevergeefs. Bij Boshuis Nieuw Vosseven, gelegen aan de Lochtstraat, zijn ze er naar eigen zeggen “helemaal klaar mee”.

De eigenaren van het boshuis zijn een petitie gestart om de gemeente te verzoeken de problemen die de staat van de Lochtstraat oplevert serieus te nemen en een structureel blijvende oplossing aan te dragen. Ze geven hierbij aan dat de Lochtstraat een openbare weg in Stramproy is richting Belgie en dat er meerdere plekken in de bosrijke omgeving waar op verzoek van bewoners wel een verharde weg is aangelegd, terwijl daar lang niet zoveel verkeer rijdt als op de Lochtstraat.

Je kunt de petitie hier bekijken en ondertekenen: https://wdg.li/pl9yzom

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
2 reacties