Auto botst achterop bestelbus op A2 bij Maarheeze

112 Reageer 1 min. leestijd

Maarheeze – Vrijdagmiddag om 12.55 uur zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de snelweg A2 bij Maarheeze. In de richting van Weert naar Eindhoven had een kop-staartbotsing plaatsgevonden.

Een bestelbus remde plotseling vanwege filevorming, wat door de automobilist erachter te laat werd opgemerkt. Deze botste vervolgens tegen de achterkant van de bestelbus. Een inzittende van de personenauto is ter plaatse in een ambulance onderzocht, maar hoefde niet naar het ziekenhuis vervoerd te worden. De overige betrokkenen bleven ongedeerd.

Het incident vond plaats op de linkerrijstrook van de snelweg. Na overleg met de weginspecteur van Rijkswaterstaat en de politie is besloten de betrokken voertuigen naar een afrit te verplaatsen om de weg vrij te maken voor het verkeer. De snelweg was op dat moment erg druk, wat leidde tot een file tot aan Nederweert. Er werd een berger opgeroepen om de beschadigde auto af te slepen.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie