Bijna 4 miljoen voor bouwrijp maken Laarveld fase 4 door BAM

Economie Reageer 1 min. leestijd
Archieffoto - Laarveld fase 3 met rechts daarboven het gebied voor fase 4

Vanaf eind 2025 moeten er woningen gebouwd kunnen worden op Laarveld fase 4. Voordat het zover is dient het gebied echter bouwrijp te worden gemaakt. De opdracht hiervoor is onlangs verstrekt aan BAM Infra B.V.

Voor een bedrag van € 3.983.000,- (exclusief btw) gaat het bedrijf onder andere nieuwe riolering aanbrengen, nieuwe wadi’s ontgraven, een nieuwe wegenstructuur aanleggen, percelen op hoogte brengen en verschillende inrichtingselementen zoals tijdelijke verlichting en straatnaamborden aanbrengen.

Naar verwachting starten de werkzaamheden voor het bouwrijp maken van Laarveld fase 4 deze maand, na afronding van het archeologische onderzoek dat de afgelopen maanden is uitgevoerd. De procedure voor zowel de verkoop van kavels voor particulier opdrachtgeverschap als de verkoop van projectmatige kavels start begin 2025.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie