Auto’s botsen op kruising Ringbaan-Noord

112 Reageer 1 min. leestijd

De hulpdiensten werden op zaterdag rond 11:20 uur gealarmeerd vanwege een ongeval op de Ringbaan-Noord in Weert, waarbij twee auto’s op de kruising met de Ringbaan-Oost met elkaar in botsing kwamen.

Eén van de auto’s, afkomstig uit de richting van Nederweert, probeerde af te slaan naar de Ringbaan-Oost. Tegelijkertijd reed een andere auto, komend uit de richting van Weert, rechtdoor op dezelfde kruising. Het gevolg was een flinke botsing. Minstens één persoon is voor controle naar het ziekenhuis overgebracht.

De brandweer was snel ter plaatse om de veiligheid van de voertuigen te waarborgen en het wegdek te reinigen. De kruising werd gedeeltelijk afgezet, wat noodzakelijk was voor het opruimwerk. Het verkeer werd door de politie omgeleid. Ook verzamelde de politie verklaringen van getuigen om de exacte toedracht van het ongeval vast te stellen.

Een bergingsbedrijf heeft de beschadigde voertuigen weggesleept.

Bekijk een video: https://youtu.be/Ntk0bPv-QPo

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie