Bij slecht weer Dodenherdenking Weert in de Rumolduskapel

Informatie Reageer 1 min. leestijd
Archieffoto WdG - Dodenherdenking

In heel Nederland worden vanavond de oorlogsslachtoffers herdacht, en in de gemeente Weert vinden deze plechtigheden plaats op verschillende locaties. De jaarlijkse Dodenherdenking staat centraal in het samen komen en herinneren van degenen die hun leven hebben verloren in conflicten wereldwijd.

Het herdenking in het centrum van Weert zal plaatsvinden bij de Rumolduskapel aan de Molenpoort. De ceremonie begint vanavond om 19:00 uur. De organisatie heeft aangegeven dat, mocht het weer omslaan, de herdenking binnen in de kapel zal plaatsvinden.

Bezoekers worden aangeraden om een paraplu mee te nemen voor het geval er enkele regendruppels vallen. Naast het centrum van Weert vinden er ook herdenkingsbijeenkomsten plaats in Altweerterheide en Stramproy.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie