Braderie Fatima stopt ermee

Evenementen Reageer 2 min. leestijd

Na meer dan tien jaar de braderie in de wijk Fatima te hebben georganiseerd kondigt de organisatie aan dat zij dit jaar hun activiteiten zullen staken. De organisatie staat open voor partijen die de organisatie willen overnemen.

In 2012 nam de huidige organisatie het stokje over van Buurtvereniging Fatima, met als doel het voortbestaan van dit wijkevenement te garanderen. Ondanks de initiële uitdagingen van een afnemend rendement, is het de organisatie gelukt om de braderie en de vrijmarkt te behouden door belangrijke aanpassingen in het draaiboek en de inzet van een toegewijd team van vrijwilligers.

Via social media laat de organisatie weten dat recente ontwikkelingen in regelgeving en significante kostenstijgingen het onmogelijk maken om het evenement financieel gezond voort te zetten. De veranderingen in het recyclebeleid van de overheid, verhoogde legeskosten door de gemeente, en de noodzaak voor extra beveiligingsmaatregelen en publicaties hebben ertoe geleid dat de organisatie, met pijn in het hart, heeft besloten te stoppen.

De organisatie staat open voor partijen die geïnteresseerd zijn in het overnemen en voortzetten van de Braderie Fatima. Geïnteresseerden worden aangemoedigd contact op te nemen met de huidige organisatoren om de mogelijkheden te bespreken. Mocht je interesse hebben, dan kun je mailen naar [email protected].

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie