Brasserie-Hotel Antje van de Statie decor voor Antje de Musical

Spotlight Reageer 1 min. leestijd

Dé dag waarop de historie van Antje van de Statie weer tot leven komt is aangebroken: vanavond vindt de eerste uitvoering plaats van Antje de Musical. Op het Stationsplein, met – hoe kan het ook anders – het Weerter stationsgebouw en Brasserie-Hotel Antje van de Statie als decor.

Het is al meer dan 100 jaar geleden dat de eerste stappen werden gezet richting wat nu Brasserie-Hotel Antje van de Statie heet. Een boetiekhotel met eigentijdse kamers, een brasserie waarin je kunt genieten van een heerlijke lunch of diner en meerdere zalen die zich perfect lenen voor talloze feestelijke activiteiten.

Modern vermengt zich met historie in het monumentale pand aan het Stationsplein, recht tegenover het station waar Antje Hendrix een eeuw geleden op het perron en in de restauratie haar befaamde Wieërter vlaetjes verkocht. Ze is het boegbeeld van Weert als vlaaistad en de naamgeefster van Brasserie-Hotel Antje van de Statie, dat met trots bijdraagt aan de musical die dit weekend recht voor de deur van de zaak plaatsvindt.

Bekijk hier de sponsorvideo waarin wordt teruggeblikt naar Antje van de Statie toen, en nu: https://wdg.li/tt7eolw

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie