FC Oda’s feestweekend: 80 jarig jubileum 

Uitgaan Reageer 2 min. leestijd
Foto via: feestcommissie FC ODA,

Het is zover, vrijdag 24 en zaterdag 25 mei pakt FC Oda groots uit met een tweedaags feest op hun sportpark. Tijdens deze dagen zal er met trots teruggekeken worden op de mooie momenten in het verleden en geproost worden op de toekomst. Hier starten zij mee op de vrijdag; de Kick-Off. Een feest voor iedereen waarbij verschillende lokale DJ’s het dak eraf blazen, met als hoogtepunt het optreden van Childsplay.

Hiervoor nog geen ticket bemachtigd? Niet getreurd, dit is nog mogelijk aan de dagkassa. Dit feest zal worden voortgezet tot in de late uurtjes bij Aod Bosseve (gratis entree) waar Maurice Fermont jullie voorziet van de Nederlandstalige hits.

Zaterdag voor de jeugd

De zaterdagmiddag staat in het teken van de jeugd, deze heeft namelijk de toekomst. Zij kunnen zich met hun teamgenoten tijdens de spellen uitleven op verschillende luchtkussens, parcours en de stormbaan. Aan het einde van de middag, rond 17.30, is het de beurt aan het selectie-elftal. Zij zullen het opnemen tegen de All Stars (oud eerste elftalspelers), die er alles aan zullen doen om ze het vuur aan de schenen te leggen.

Jubileumavond

Uiteindelijk draait het niet om het winnen of verliezen, maar om de jubileumavond die volgt. Tijdens deze avond zullen verschillende (oud-)leden in het zonnetje worden gezet als dank voor hun inzet binnen de club. Na alle officiële gelegenheden zit er nog maar één ding op: fieëst! Dit onder leiding van de band MLC. Aangezien FC ODA iedereen een warm hart toedraagt, is uiteraard iedereen welkom in de tent.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie