Feestelijke opening van de kermis in Tungelroy

Evenementen Reageer 1 min. leestijd

Dit weekend en maandag kan iedereen genieten van de gezellige kermis in Tungelroy, gehouden op het Sint Barbaraplein. De kermis werd vandaag officieel geopend door wethouder Michèle Ferrière, samen met wethouder Lizbeth Steinbach, het kermiscoördinatieteam en de kermiscommissie van Tungelroy.

Het weer zat mee in Tungelroy, want tijdens de opening brak de zon door. Het ideale kermisweer zorgde voor een extra feestelijke sfeer. Boorekapel De Baereliejers verhoogde de gezelligheid met hun muzikale klanken en maakte traditiegetrouw een ritje in de rups, waar ze vanuit de draaiende attractie enkele nummers ten gehore brachten.

Ook de jeugd van Tungelroy liet zich van haar beste kant zien met prachtige knutselwerken, gemaakt ter gelegenheid van de kermis. De mooiste creaties werden beloond met leuke prijzen, die uitgereikt werden door de wethouders.

De kermis in Tungelroy vindt plaats van zaterdag 25 mei tot en met maandag 27 mei 2024. Ga genieten van de rups, de draaimolen, rups en natuurlijk wat lekkers om te snoepen.

Bekijk een sfeervideo: https://youtu.be/nQiVbra8ZkM

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie