Bestuurder ernstig gewond na botsing tegen boom in Someren

112 Reageer 1 min. leestijd

Someren – De hulpdiensten zijn zaterdag rond 15.30 uur gealarmeerd vanwege een ernstig ongeval op de Burgemeester Roelslaan in Someren.

Ter plaatse bleek een auto met hoge snelheid tegen een boom te zijn gebotst. De situatie was zo ernstig dat meerdere ambulances, politie-eenheden, de brandweer en een traumahelikopter werden opgeroepen voor de hulpverlening.

De brandweer stabiliseerde het voertuig. Het slachtoffer ter plekke werd behandeld door ambulancepersoneel, ondersteund door het Mobiel Medisch Team (MMT). Het slachtoffer is vervolgens per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De oorzaak van het ongeval is nog onbekend.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie