Goed voorbereid naar Antje de Musical

Uitgaan Reageer 4 min. leestijd

Het is eindelijk bijna zover. Na maanden van repetitie staan de artiesten te popelen voor de opvoering van Antje de Musical, het nieuwe spektakelstuk van Stichting Wieërt Amezieërtj. Ook onder bezoekers stijgt de spanning, dus helpt de organisatie graag met handige tips die bijdragen aan een goed voorbereid bezoek.

Antje de Musical wordt opgevoerd op 17, 18 en 19 mei op het Stationsplein in Weert. Het plein wordt in zijn geheel als toneel gebruikt, waarbij het karakteristieke station en hotel Antje van de Statie als decor dienen. Onderaan dit bericht vind je tevens een actuele reportage van de opbouwwerkzaamheden.

Wat wel en niet meenemen

Er zijn twee entrees van het evenemententerrein, namelijk op de Stationsstraat en op de Parallelweg. Kaarten kunnen geprint of op de telefoon getoond worden. Bezoekers die online een kaartje hebben gekocht kunnen deze in de wallet van hun telefoon opslaan of de pdf-bijlage met de barcode openen. Zowel zitplaatsen als staanplaatsen zijn op tribunes. Plaatsen zijn niet genummerd, bezoekers worden door vrijwilligers naar hun plaatsen begeleid. Het meenemen van eigen stoeltjes is niet toegestaan.

We kunnen al een beetje vooruitkijken, maar het is nog niet exact duidelijk hoe het weer zal zijn. Neem dus altijd bedekkende kleding mee. Een paraplu is niet toegestaan. Bij de ingang worden gratis poncho’s verstrekt, maak hier gerust gebruik van.

Eten en drinken

Eigen drinken of eten meenemen is niet toegestaan, uitgezonderd een flesje water zonder dop. Hierop wordt bij entrees gecontroleerd. Voor en na de voorstelling is het mogelijk een drankje te nuttigen bij de buitenbar van brasserie-hotel Antje van de Statie. Op het plein zijn voor de voorstelling natuurlijk Wieërter vlaetjes te koop. Het volledige evenemententerrein is rookvrij en hier wordt toezicht op gehouden.

Programma

Het terrein is geopend vanaf 19.30 uur. De voorstelling begint om 21.00 uur en duurt tot uiterlijk 23.30 uur. Er is geen pauze tijdens de voorstelling. Programmaboekjes zijn verkrijgbaar bij de verkoopstand op het plein. Bezoekers die een voucher voor een programmaboekje hebben kunnen deze hier ook verzilveren.

Voorzieningen

Op het terrein zijn gratis te gebruiken toiletten aanwezig, gelegen aan de Parallelweg. Er zijn geen specifieke parkeerlocaties ingericht, daarvoor wordt verwezen naar de reguliere parkeerlocatie in en rond het centrum. Indien mogelijk worden bezoekers gevraagd te voet of met de fiets te komen. Houdt rekening met omleidingen, de Stationstunnel is afgesloten voor gemotoriseerd verkeer.

Trots op Weert

Antje de Musical is een productie van Stichting Wieërt Amezieërtj. Doel van de stichting is het bevorderen van het sociaal-maatschappelijk leven in de regio Weert, door onder meer het organiseren en faciliteren van activiteiten en evenementen. Alle medewerkers en artiesten voor en achter de schermen zijn vrijwilligers die dit met trots voor Weert doen. Samen kijkt men er ontzettend naar uit om iedereen te verwelkomen op het Stationsplein. Ontdek het verhaal over de trotse, goedlachse en hardwerkende Weertenaar en geniet van Antje de Musical!

Meer informatie over de productie en kaartverkoop is te vinden op www.antjedemusical.nl.


Een fotobijdrage van Carlo van Hout

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie