Vrouw vliegt met haar ‘nieuwe’ auto uit de bocht op Diesterbaan

112 Reageer 1 min. leestijd

De hulpdiensten werden dinsdag rond 18.35 uur gealarmeerd vanwege een eenzijdig verkeersongeval op de Diesterbaan in Weert. Een auto, rijdend van Altweerterheide naar Weert, vloog door nog onbekende oorzaak uit de bocht.

Nadat de auto van de weg raakte, ramde het voertuig een verkeersbord. Vervolgens gleed de auto via de greppel rakelings langs een boom en kwam uiteindelijk tegen een andere boom tot stilstand. De klap was zo hevig dat de schors van de boom losliet.

Buurtbewoners schoten te hulp en de vrouwelijke bestuurder kon zelfstandig naar een toegesnelde ambulance lopen. Daarna is zij voor controle overgebracht naar het ziekenhuis.

In de auto lag een zwarte doos met etenswaren, die door de klap overal in de auto en op de weg verspreid lagen. Extra zuur voor de vrouw was dat ze haar ‘nieuwe’ auto pas sinds vandaag in bezit had. Het zwaar beschadigde voertuig is door een berger afgesleept.

Bekijk een video: https://youtu.be/srxZC-Id3UQ

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie