Heren Rapiditas strijdend ten onder tijdens cruciale wedstrijd

Sport Reageer 2 min. leestijd

In een bomvolle sporthal Aan de Bron vond woensdag een belangrijke handbalwedstrijd plaats. De Heren 1 van Rapiditas, die een uitstekend seizoen achter de rug hadden en bovenaan de ranglijst stonden, stonden tegenover de nummer twee, Aristos Amsterdam.

Promotie naar de eredivisie lag in het verschiet voor de heren van Rapiditas, maar de Amsterdammers bleken gisteravond te sterk voor de mannen uit Weert. Rapiditas had maandenlang de toppositie op de ranglijst ingenomen. Van de eerste tien wedstrijden hadden de Weertenaren er slechts één verloren. In de uitwedstrijd hadden ze met een verschil van 3 punten gewonnen van Amsterdam, een prestatie die ze graag wilden herhalen tijdens de thuiswedstrijd.

Het publiek was in grote getale naar de sporthal gekomen om de Heren 1 van Rapiditas te steunen, maar helaas moesten de mannen in eigen huis hun meerdere erkennen in Amsterdam, met een einduitslag van 24-29. De Weertenaren erkennen op Facebook de terechte overwinning van de Amsterdammers en bedanken alle supporters uit Weert, Amsterdam en elders.

Ondanks het verlies kunnen de heren met opgeheven hoofd terugkijken op deze wedstrijd en het seizoen. Het team heeft zich ontwikkeld en laten zien dat ze steeds sterker worden.


Een fotobijdrage van Carlo van Hout

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie