HV Rapiditas viert 40-jarig jubileum

Uitgaan Reageer 2 min. leestijd
Foto via HV Rapiditas

Weerter handbalvereniging Rapiditas bestaat 40 jaar, en dat wordt gevierd in het weekend van 1 en 2 juni 2024. Het jubileum biedt een uitgelezen kans om herinneringen op te halen aan de oude sporthal op Leuken, oude teamleden te ontmoeten en te zien hoe het handbal in Weert is gegroeid.

In deze 40 jaar hebben zich tal van vrijwilligers, trainers en leden ingezet voor de vereniging. De vereniging wil het jubileum dan ook niet alleen vieren met huidige leden en vrijwilligers, maar met iedereen die de afgelopen 40 jaar betrokken is geweest bij Rapiditas. Ook alle oud-leden, -trainers en -vrijwilligers zijn genodigd om elkaar te ontmoeten, herinneringen op te halen en deel te nemen aan de festiviteiten.

Programma

Op zaterdag 1 juni wordt afgetrapt met de eerste editie van het Rapiditas BosBal Toernooi. Niet alleen alle teams van Rapiditas doen mee, maar ook andere verenigingen kunnen zich aanmelden voor het toernooi. Van de F-jeugd t/m de senioren, zowel voor de dames als heren: alle teams zijn welkom. Wie jarig is trakteert, dus de deelname is gratis.

Op zaterdagavond wordt een knallend jubileumfeest georganiseerd voor leden, partners en oud-leden. Onder het muzikaal genot van een dj en een feestband wordt er gedanst, bijgepraat en teruggeblikt op 40 jaar HV Rapiditas.

Op zondag 2 juni wordt het jubileumweekend afgesloten met een familiebrunch. Vanaf 11.00 uur zijn leden, vrijwilligers, oud-leden en familieleden van harte welkom. Aan het einde van de brunch zal een bekende handballer een clinic geven aan de jeugdteams. Wie dat is, blijft nog even geheim.

Aanmelden

Inschrijven voor elk van de onderdelen van het jubileumweekend van Rapiditas kan via de website van de vereniging. Of je nu al jaren geleden een van de sporthallen verliet of pas sinds kort bij Rapiditas speelt, de vereniging wil dit feest graag samen vieren.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie