Afsluitingen Stationsplein vanwege Antje de Musical

Informatie Reageer 2 min. leestijd

In het pinksterweekeinde van 2024, op vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 mei, is het Stationsplein in Weert de locatie voor opvoering van Antje – De Musical. Om alles op te bouwen, veilig te gebruiken en daarna af te breken, is de kruising van het Stationsplein met de Louis Regoutstraat en Parallelweg van maandag 13 mei 06.00 uur tot vrijdag 24 mei 16.00 uur afgesloten voor alle gemotoriseerd verkeer.

Omleidingsroute

Ook de stationstunnel in de Louis Regoutstraat zal tijdelijk gesloten worden voor gemotoriseerd verkeer. Voetgangers en (brom)fietsers kunnen wel gebruik blijven maken van de tunnel. Het appartementencomplex op de Parallelweg blijft gedurende deze periode bereikbaar. Winkels en horecagelegenheden op de Stationsstraat zijn voor leveranciers en klanten bereikbaar via de Boermansstraat.

Verkeer dat vanaf de Louis Regoutstraat richting het station komt, wordt omgeleid via de Julianalaan en Beatrixlaan. Voor verkeer vanaf de Parallelweg geldt een omleiding via de Driesveldlaan. Volg in beide gevallen de gele omleidingsborden.

Treinreizigers

Treinreizigers dienen er rekening mee te houden dat het Stationsplein van woensdag 15 mei t/m zondag 19 mei tussen 19.00 uur en 00.00 uur volledig is afgesloten in verband met generale repetities en voorstellingen. Ook de twee hoofdingangsdeuren van het station zijn dan afgesloten. Er zijn twee speciaal gecreëerde in- en uitgangen: één aan de zijde van de fietsenstalling aan de St. Maartenslaan en één aan de zijde van de spoorberg voor voetgangers vanaf de stationstunnel. Kiss&Ride plekken zijn beschikbaar aan de St. Maartenslaan ter hoogte van het busstation.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie