Indrukwekkende première Antje de Musical op het Stationsplein

Evenementen 1 reactie 1 min. leestijd

Vrijdag was het eindelijk zover: Antje de Musical werd voor het eerst opgevoerd voor het grote publiek op het Stationsplein. Na maandenlang organiseren, verschillende voorproefjes en talloze repetities kon het publiek eindelijk genieten van dit spektakelstuk.

Het stationsgebouw, het Stationsplein en Brasserie-Hotel Antje van de Statie vormden het decor voor de musical. Lichteffecten, zoals projecties op het gebouw, gaven het verhaal extra diepgang en karakter.

Omdat er nog twee voorstellingen volgen, zullen we nog niet te veel verklappen. Hieronder vind je een sfeerimpressie van de eerste avond. Op de foto’s is nog niet alles te zien (en te horen ;-)), dus het publiek dat nog gaat kijken, laat je verrassen!


Een fotobijdrage van Carlo van Hout

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie