Jeugdmuziekochtend Harmonie van het Heilig Hart in Altweerterheide

Uitgaan Reageer 1 min. leestijd
Archieffoto WdG

De (jeugd)leden van de Harmonie van het Heilig Hart Altweerterheide verzorgen op zondagochtend 26 mei een bijzondere muziekochtend. Dit evenement vindt plaats in het Kindcentrum Altweerterheide en begint om 10.00 uur.

Tijdens deze ochtend zullen diverse optredens worden verzorgd door de blokfluitleerlingen, solisten, ensembles, het schoolorkest en het tienerorkest van de harmonie. Het belooft een afwisselend programma te worden met een breed scala aan muziekstijlen.

Iedereen is van harte welkom om te komen luisteren en te genieten van de muzikale talenten van de jeugdleden. Mis deze gelegenheid niet om de jonge muzikanten te ondersteunen en een mooie muzikale ochtend te beleven.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie