Moederdagactie: win kaarten voor Berget Lewis in het Munttheater

Uitgaan Reageer 1 min. leestijd
Foto door Edland Man

Het is Moederdag: een dag om alle powermoeders extra in het zonnetje te zetten. En wat is er nu leuke dan een gezellige avond samen uitgaan? Speciaal voor Moederdag geeft het Munttheater twee kaarten weg voor het concert van zangeres Berget Lewis. 

Berget Lewis

Zangeres Berget Lewis komt met een uniek powerconcert naar het Munttheater, waarbij zij zowel eigen nummers als covers van haar inspiratiebron Tina Turner zal spelen. Haar eigen album ‘We Are One’ gaat over de toestand in de wereld, de liefde, maar ook over hoe Berget in haar kracht is komen te staan. Zij heeft zich voornamelijk laten inspireren door haar grote idool Tina Turner. Berget zal met haar liveband een aantal van haar nieuwe liedjes ten gehore brengen in combinatie met de tijdloze hits van Tina Turner, als ode aan The Queen of Rock – dat wordt “Simply the Best”.

Winactie

Wil je kans maken op twee gratis tickets voor het theaterconcert van Berget Lewis op donderdag 30 mei? Vul dan het antwoord op onderstaande prijsvraag in via https://www.munttheater.nl/prijsvraag.

Prijsvraag: ‘Welk tv-programma won Berget Lewis samen met dj Edwin Evers in 2007?’

Voor meer informatie en tickets: https://www.munttheater.nl/agenda/berget-lewis-we-are-one-celebrate-tina.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie