Open Tuinen Dag in Maarheeze, Leende en Sterksel

Uitgaan Reageer 2 min. leestijd
Foto via Groei en Bloei Asten-Someren

Asten-Someren, Zondag 9 juni organiseert ‘Groei en Bloei’ afdeling Asten-Someren weer haar ‘Open Tuinen Dag’. Een 5-tal tuinen worden op deze dag opengesteld voor het publiek. Iedereen is welkom. De tuinen bevinden zich nabij het centrum en in het buitengebied van Sterksel. Deze mooie route van 9,4 kilometer is gemakkelijk te doen met de auto of de fiets.

Deelnemende tuinen

Fam. Vogels, Ten Brakeweg 20, 6029 PJ, Sterksel Karakteristiek en groot huis met een B&B met een passende tuin die is ingedeeld in vakken, wandelpaden en een waterpartij. Een tuin om, volgens de organisatie, tot rust te komen.

Mariëtte en Carla de Louw-Landzaat, Churchillpark 20, 6029 RB, Sterksel Een natuurlijk aangelegde tuin met organische vormen en een wandelpad in een bosrijke omgeving. (Er is geen parkeerplek (voor auto’s) bij het huis. Parkeren bij de kerk).

Fam. Snelders, Sterkselseweg 15, 6026 EA, Maarheeze Een landelijke en overzichtelijke tuin met veel gazon, strakke randjes en zeer netjes onderhouden. 

Fam. Tiemessen, Schoordijk 5, 6029 RT, Sterksel Een grote, gevarieerde tuin gelegen in een landelijk gebied. Een grote serre met vogels en potplanten die de verbinding maakt met de voortuin. Gazon, vaste planten, eenjarige, heesters, bomen en een waterpartij maken deel uit van deze tuin. Een tuin waar een ‘geurtje’ aan kan zitten 

Fam. de Beer, Burgemeester Vogelslaan 6, 5595 XH, Leende Een heel grote tuin die letterlijk vol staat met allerlei soorten planten. Een echte hobbyisten tuin die door de jaren heen is ontstaan. Een grote waterpartij en diverse ‘hoekjes’ geven een leuke sfeer. 

Praktische informatie

  • Datum: zondag 9 juni
  • Tijd: 11:00 uur tot 17:00 uur
  • Toegang: gratis

Voor de route en meer informatie bezoek de website: www.asten.groei.nl. De organisatie wenst alle deelnemers en bezoekers mooi weer en een gezellige ‘Tuinen dag’ toe.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie