Regenval veroorzaakt wateroverlast in souterrainwoning in Maarheeze

112 Reageer 1 min. leestijd

Maarheeze – Dinsdagavond rond 20.00 uur ontving de brandweer een melding van wateroverlast aan de Oranje Nassaulaan in Maarheeze.

Door flinke regenval liep de garage van een souterrainwoning, deels gelegen onder het maaiveld, vol met regenwater. Het water kon niet snel genoeg afgevoerd worden, waardoor de garage overstroomde. In de garage waren diverse materialen opgeslagen.

De brandweer kwam ter plaatse en zette een dompelpomp in om het overtollige water weg te pompen. Vervolgens gebruikten de brandweerlieden vloertrekkers om de resterende waterresten zoveel mogelijk te verwijderen.

Bekijk een video: https://youtu.be/FHTeX9WOCJk

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie