Philipsweg in Maarheeze nu helemaal afgesloten

Werkzaamheden Reageer 1 min. leestijd

Maarheeze – De Philipsweg in Maarheeze, die in het verlengde ligt van de Dr. Anton Philipsweg in Weert, is vanaf vandaag volledig afgesloten vanwege reparatiewerkzaamheden.

De wegafzetting staat bij de kruising Fazantlaan/Den Engelsman, de weg richting het NS-station in Maarheeze. Vanuit Maarheeze kun je het NS-station wel bereiken.

De afgelopen dagen was al een deel van het asfalt verwijderd, maar voor de reparatie van de waterleiding moet de weg volledig worden opengebroken. Een volledige afsluiting is dus noodzakelijk.

Er waren al gele borden geplaatst met de tekst: “Deze weg is dicht van 21-05 t/m 29-05”. Desondanks zijn veel mensen niet op de hoogte van de afsluiting. Het wegzetten van de afzettingen zoals tegenwoordig vaak -zonder blikken of blozen- gebeurt, heeft geen zin. Er liggen ook zand, asfalt en een pompinstallatie om water af te voeren op de weg.

Het verkeer moet omrijden, bijvoorbeeld via de snelweg A2. Dus diegenen die deze weg als sluipweg gebruiken mogen nu alsnog in de file staan.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie