Vera Mildner over van overleven naar leven in Bibliocenter Weert

Hoe ervaar jij het leven op dit moment?

Uitgaan Reageer 2 min. leestijd
Foto via Pexels

Ervaar jij ook wel eens onrust en stress? Wil je je meer ontspannen en energieker voelen? Veel mensen zijn onbewust en onbedoeld in de overlevingsmodus geschoten. In de interactieve bijeenkomst op 1 juni van 13.00 tot 14.00 uur bij Bibliocenter Weert krijg je inzicht in waarom je zoveel in je hoofd leeft en hoe je weer terug kunt keren naar een leven in verbinding met je hart.

KennisMaker Vera Mildner

Vera leefde zelf bijna haar hele leven in een overlevingsmodus. In de natuur vond ze weer haar ware zelf terug. Met haar bedrijf wil ze anderen begeleiden naar hun authentieke zelf. Dat doet ze in het bos met behulp van de natuur.

KennisMakers

Deze activiteit vindt plaats in het kader van het project KennisMakers. Heb je een passie die je graag wil delen met anderen of heb je specifieke kennis op een bepaald gebied die ook voor anderen boeiend is? Oftewel, ben jij een KennisMaker? Dan kun je samen met de bibliotheek jouw kennis delen met anderen. De bibliotheek is bij uitstek de plaats om dat te doen. Stuur een bericht naar [email protected] of laat je gegevens achter bij een van de medewerkers van Bibliocenter. Zij nemen dan contact met je op. Commerciële initiatieven zijn uitgesloten van deelname.

Praktische informatie

  • Datum: zaterdag 1 juni 2024
  • Tijd: 13.00 tot 14.00 uur
  • Locatie: Bibliocenter Weert, Wilhelminasigel 250 in Weert
  • Kosten: gratis
  • Meer informatie en aanmelden: www.bibliocenter.nl/kennismakers

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie