Opnieuw een recordopbrengst voor Weert Collecteert!

Algemeen Reageer 1 min. leestijd
Foto via Weert Collecteert!

De jaarlijkse geldinzamelingsactie 2024 van Weert Collecteert! heeft het overweldigende bedrag opgeleverd van € 89.187,86. Voor het vierde jaar op rij is de opbrengst voor de 19 deelnemende landelijke goede doelen met CBF-keurmerk toegenomen ten opzichte van het voorgaande jaar. Met een meeropbrengst van € 5000,00 ten opzichte van 2023 steekt Weert uit boven de landelijke trend van verminderde donaties aan goede doelen.

“Opnieuw een hartverwarmend resultaat en boven verwachting”, volgens de organisatie van Weert Collecteert!. Zij is dan ook blij verrast met dit resultaat. “Hieruit blijkt opnieuw dat heel veel inwoners van Weert de geldinzamelingsactie van Weert Collecteert! en daarmee de 19 deelnemende landelijke goede doelen en fondsen een warm hart toedragen.” 

Grote waardering verdienen de ruim 250 vrijwilligers, waaronder 200 collectanten die op pad zijn gegaan om hun bijdrage te leveren aan de geweldige opbrengst van de goede doelen collecte 2024. Het organisatieteam van Weert Collecteert! wil iedereen die de geldinzamelingsactie heeft gesteund heel hartelijk danken.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie