Weekmarkt in beeld

Algemeen Reageer 1 min. leestijd

Afgelopen zaterdag was het een prachtige dag om de weekmarkt in Weert te bezoeken. De droge weersomstandigheden brachten aardig was mensen op de been

Op deze lentedag werden de bezoekers verwelkomd in een kleurrijke oase vol met diverse producten. Van kaas en sapjes tot bloemen, groenten en fruit: de markt bood een feest voor zowel het oog als de innerlijke mens.

Ook de Maasstraat stond er weer feestelijk bij. In aanloop naar de Italiaanse dag op 30 juni, waren er Italiaanse vlaggetjes boven de winkelstraat aangebracht, wat de straat een extra kleurrijk en feestelijk aanzien gaf.


Een fotobijdrage van Theo Van de Winkel

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Tags:
Deel dit bericht
Geef reactie