Writer’s BLOK bij Bibliocenter Weert

Blok deze avond in je agenda om schrijfmeters te maken in de bieb 

Kunst en Cultuur Reageer 2 min. leestijd
Foto via Pexels

Eindelijk die schrijfmeters maken waar je maar niet aan toe komt? Blok iedere laatste woensdagavond van de maand in je agenda voor Writer’s BLOK. Deze avonden verwelkomt Bibliocenter Weert iedereen die zich wil wijden aan het schrijven. De eerste keer is 29 mei.

Samen met andere schrijvers

Omringd door andere schrijvers in een bibliotheek vol met literatuur. Dat zou weleens de inspirerende omgeving kunnen zijn die jou helpt om nieuwe verhalen op papier te zetten. Op elke laatste woensdagavond van de maand van 19.00 tot 22.30 uur kun je in de bibliotheek terecht om te schrijven.

Vind een fijne schrijfplek in de bibliotheek, of je nu liever alleen werkt of samen met anderen aan één tafel zit. Heb je behoefte aan een korte onderbreking? In de Koffieboekerij kun je genieten van een smakelijk drankje en hapje, terwijl je met andere schrijvers in gesprek gaat en tips uitwisselt. En voor degenen die tijdens de avond last hebben van een writer’s block: er zijn verschillende inspiratie-oefeningen om je weer op weg te helpen.

Praktische informatie

Writer’s BLOK vindt elke laatste woensdag van de maand plaats van 19.00 tot 22.30 uur bij Bibliocenter Weert. Deelname is gratis. Meld je aan via www.bibliocenter.nl/activiteiten

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie