Zeskamp Moesel op zondag 19 mei

Uitgaan Reageer 2 min. leestijd

Op zondag 19 mei aanstaande, eerste pinksterdag, vindt de 38e Zeskamp Moesel plaats op de voetbalvelden van MMC Weert. Dertig teams gaan volop gas geven om er weer een spektakel van te maken.

Ludieke spellen

De teams strijden de gehele dag door middel van ludieke spellen om de eerste prijs in de wacht te slepen. Ook dit jaar wordt weer het beroemde coachspel gehouden. Dit coachspel wordt pas op de dag zelf bekend gemaakt. 

Het winnende team wint de felbegeerde Tjeu Schreurs wisseltrofee. ’s Avonds vindt in de grote feesttent de prijsuitreiking plaats en kan er gefeest en gedanst worden.

Meedoen is belangrijker

De Zeskamp heeft zich altijd gekenmerkt door een gezellige en romantische sfeer en daar is de organisatie trots op. De gedachte ‘meedoen is belangrijker dan winnen’ geldt al 37 jaar voor de deelnemende teams. Natuurlijk is er competitie, maar het is een vriendschappelijke competitie. “De lol, het plezier, de saamhorigheid, de vriendschap, de sportieve uitdaging, de sportiviteit, de inzet en de gezelligheid – dat is de Zeskamp. Dát is winnen. Of liever gezegd: meedoen en winnen tegelijk. Wij hopen dan ook dat deze 38ste Zeskamp weer voor vele fijne herinneringen zal zorgen”, aldus de organisatie.

Meer informatie over Zeskamp Moesel is te vinden via www.mmcweert.nl/zeskamp-moesel.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie