Zeskamp Moesel viert extra feest met 25ste deelname ‘De Slechte’

Evenementen Reageer 2 min. leestijd

Vandaag vond op de velden van MMC Weert het traditionele Zeskamp Moesel plaats. Het evenement op zich is al een feestje, maar dit jaar was er een extra reden om te vieren: zeskampgroep ‘De Slechte’ nam namelijk voor de 25ste keer deel aan dit sportieve spektakel.

Ondanks het bewolkte weer werd er ouderwets genoten. De deelnemers konden zich uitleven op de opblaasbare stormbanen, en ook de waterspellen ontbraken niet. Het evenement zorgde weer voor lachen, gieren en brullen, uiteraard onder het genot van de nodige drankjes.

De Slechte is er voor de 25ste keer

Zeskampgroep De Slechte was dit jaar voor de 25ste keer van de partij. In die periode werd maar liefst zes keer de eerste prijs binnen gehaald, zo vertelt teamlid Patrick Salmans. Direct wordt hij verbeterd: “Zeven!”, roept een van zijn mede-zeskampers. Het blijkt te gaan om de derde ‘winst’ op rij in 2003. Voor Marco Kalders blijkt dat na al die jaren nog een klein wisselbekertrauma. Hoe dat precies zit leggen de heren uit in bovenstaande video.

Taart

Natuurlijk werd er zondag ook stil gestaan bij het jubileum van De Slechte. De groep kreeg door de organisatie van Zeskamp Moesel een taart uitgereikt om dit feit te vieren. En natuurlijk werden er door de leden van het eerste uur, samen met hun kinderen die tegenwoordig ook mee doen, herinneringen opgehaald aan de vijfentwintig deelnames.

Bekijk een video: https://youtu.be/_O3WhMxU7vM

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie