Weekmarkt in beeld

Algemeen Reageer 1 min. leestijd

Het was zaterdag opnieuw een uitstekende dag om een bezoek te brengen aan de binnenstad van Weert. Deze zaterdag hadden de ondernemers van de Maasstraat een verrassing voor het winkelend publiek: ter ere van Antje de Musical deelden ze vlaaitjes uit.

Zoals gewoonlijk werd de weekmarkt goed bezocht en deden veel mensen hun wekelijkse boodschappen. Bovendien genoten velen van de (warme) snacks die te koop waren. Jong en oud namen even de tijd om te genieten van het moment. Ook de terrassen werden weer goed bezocht.

Voor de liefhebbers weer de wekelijkse sfeerreportage.


Een fotobijdrage van Theo Van de Winkel

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie