BAL sluit driejarig hoofdsponsorcontract met PrismaWorx

Sport Reageer 2 min. leestijd
Archieffoto door Tessa van Gameren

Basketbal Academie Limburg (BAL) is verheugd om aan te kondigen dat zij een driejarige overeenkomst heeft gesloten met PrismaWorx als nieuwe hoofdsponsor. Met deze samenwerking zal het team voortaan als PrismaWorx BAL uitkomen in de BNXT League.

De overeenkomst met PrismaWorx, een vooraanstaand bedrijf in flexibele arbeidsoplossingen, markeert een belangrijke mijlpaal voor BAL. “Deze samenwerking stelt BAL in staat om verdere stappen te zetten in haar professionele ontwikkeling en ambities in de BNXT League. De steun van PrismaWorx zal niet alleen bijdragen aan de financiële stabiliteit van de club, maar ook aan de groei en ontwikkeling van de spelers en de jeugdacademie.”

Verheugde reacties op de samenwerking

Jeroen van Veen, voorzitter van BAL, reageert enthousiast op de nieuwe samenwerking: “We zijn enorm blij dat we PrismaWorx als onze hoofdsponsor mogen verwelkomen. Deze samenwerking geeft ons de mogelijkheid om onze ambities waar te maken en verder te bouwen aan een succesvolle toekomst voor onze club. Met PrismaWorx aan onze zijde kunnen we zowel op als naast het veld ons verder ontwikkelen.”

Ook PrismaWorx is verheugd over de samenwerking Vitor Moonen, eigenaar van het bedrijf, zegt: “Wij zijn trots om onze naam te verbinden aan BAL. De waarden en ambities van BAL sluiten naadloos aan bij die van ons. We kijken ernaar uit om gezamenlijk mooie successen te behalen en een bijdrage te leveren aan de sportieve en maatschappelijke doelen van de club.”

Vooruitblik naar het nieuwe seizoen

Met deze nieuwe samenwerking gaat BAL met hernieuwde energie en motivatie het komende seizoen tegemoet. De club heeft grote plannen om zowel de prestaties in de BNXT League te verbeteren als om de basketbalsport in Limburg verder te promoten. Als PrismaWorx BAL zal het team ernaar streven zich te plaatsten voor de play offs in de BNXT competitie en zich inzetten voor de ontwikkeling van jong talent.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie