Pleinfestijn Rooj op zondag in beeld

Evenementen Reageer 2 min. leestijd

Stramproy – Afgelopen weekend vond in Stramproy het tweedaagse Pleinfestijn Rooj plaats. Het Kerkplein stond op zaterdag 15 en zondag 16 juni volledig in het teken van muziek, theater, voetbal, lekkere hapjes, verfrissende drankjes en veel gezelligheid.

Op zaterdagmiddag lieten lokale muzikanten hun talenten horen tijdens het open podium, terwijl bezoekers zich lieten verrassen door de verschillende geuren die hen tegemoetkwamen uit de eetkraampjes van ondernemers uit de regio. Om 21.00 uur betrad de band Guarantee het podium om er een groot feest van te maken in Stramproy.

Eenmaal uitgeslapen konden ouders en hun kinderen zondag om 12.00 uur aansluiten bij het kindertheater ‘Lotje viert haar verjaardag’. Hier werden zij niet alleen getrakteerd op een leuke show, maar ook nog eens op een lekkernij van Jumbo Stramproy. Na afloop van de voorstelling vond er een minidisco plaats voor de jeugd.

Een uur voor aanvang van de EK-wedstrijd van het Nederlandse elftal, die vanaf 15.00 uur op een groot scherm te volgen was, bracht Patrick Hendrikx de sfeer er al goed in. Mede dankzij het succes van de Nederlandse voetballers, bleef die sfeer nog lang hangen tijdens de feestelijke afterparty.

Bekijk hier een sfeerreportage van de tweede dag van het Pleinfestijn Rooj:


Een fotobijdrage van Theo Van de Winkel

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie