Bocholterweg weer deels open voor bestemmingsverkeer

Werkzaamheden Reageer 1 min. leestijd

Vanaf donderdag 27 juni is de bocht tussen de Herenvennenweg en de Bocholterweg richting België weer open voor bestemmingsverkeer. De weg was afgesloten vanwege de werkzaamheden in fase 3 van het herinrichtingsproject Altweerterheide. Vanaf 27 juni wordt hiervoor het kerkplein afgesloten.

Vanaf woensdag 26 juni wordt de verharding van de Bocholterweg bij het kerkplein verwijderd. Om de school bereikbaar te houden is het kerkplein op woensdag 26 juni nog te bereiken via de inrit het dichtst bij de Pastoor Schippersstraat (naast huisnummer 110). Van 27 juni t/m 2 juli is het kerkplein niet bereikbaar met de auto.

Vanwege de werkzaamheden aan de Bocholterweg bij het kerkplein is ook de tijdelijke bushalte niet meer bereikbaar. Deze wordt verplaatst naar de Zoomweg, ongeveer ter hoogte van huisnummer 15.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie