Bordspellenbibliotheek geopend in Weert

Algemeen Reageer 1 min. leestijd
Foto via Depositphotos

Spellen zoals Catan, Ticket to Ride, Everdell en Wingspan zijn nog steeds hartstikke populair, ook in Weert. Dat merken ze bij stichting Speel & Verbind aan de bezoekersaantallen tijdens de maandelijks terugkerende bijeenkomsten.

Tijdens deze bijeenkomsten, die twee keer per maand georganiseerd worden op vaste dagen, komen er allerlei spellen op tafel. Van spellen die gemakkelijk en snel te spelen zijn tot spellen met een hogere moeilijkheidsgraad en een langere speeltijd. Dankzij donaties telt het aanbod van de stichting inmiddels al meer dan 60 verschillende bordspellen.

Bordspellen huren

Vanaf nu is het ook mogelijk om bordspellen te huren. Dit werkt zeer eenvoudig en kan via mijn.speelenverbind.nl. Op deze pagina vind je een duidelijk overzicht van beschikbare spellen en kun je ze makkelijk filteren op moeilijkheidsgraad, speelduur, aantal spelers en bijvoorbeeld minimale leeftijd.

Je maakt via deze webpagina een afspraak om het spel op te halen en om het weer terug te brengen, bijvoorbeeld bij het Cwartier waar de stichting sinds kort een ruimte huurt. De huurperiode duurt ongeveer twee weken en de prijzen variëren van € 3,- tot € 9,-.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie