Brand op dak van winkelmagazijn in Budel

112 Reageer 1 min. leestijd

Budel – Update – Donderdagochtend rond 9.10 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een brand op de Ant. Fokkerstraat in Budel. Op het dak van een winkelmagazijn, waar werkzaamheden plaatsvonden, was brand ontstaan.

Meerdere blusvoertuigen en een ladderwagen werden ingezet om de brand te bestrijden. De politie zette de omgeving af om de veiligheid te waarborgen. Dankzij het snelle optreden van de brandweer en de medewerkers was de situatie al snel onder controle.

De brandweer bluste de brand en verwijderde de smeulende en verbrande resten van het dak. Er hadden voornamelijk verpakkingsmaterialen van karton in brand gestaan. De brand heeft vooralsnog geen invloed op de exploitatie van de naastgelegen winkel van Van Cranenbroek, die gewoon open blijft voor bezoekers.

Update 10.35u – Uit nader toegekomen informatie blijkt dat een medewerker brandwonden heeft opgelopen. Het slachtoffer werd voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. De brandweer voert nu de laatste controles uit op het dak.

Bekijk een video: https://youtu.be/dhDrqKC_Il0

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie