Brandweer ingezet om kalf uit mestput te redden

112 Reageer 1 min. leestijd

De brandweer werd dinsdag rond 7.45 uur gealarmeerd omdat er een dier in de problemen was geraakt in Weert. De brandweer kon meteen door van de mestwagen op de Suffolkweg Zuid naar een mestput aan de Roermondseweg.

In een stal aan de Roermondseweg was een kalf in een mestput terecht gekomen. De brandweer trok speciale waadpakken aan om het dier te kunnen redden.

Samen met de eigenaar wordt er alles aan gedaan om het kalf uit zijn benarde positie te bevrijden. Het blijkt een uitdagende klus, want zojuist is er een beroep gedaan op extra materiaal om het kalf te redden.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie