Suffolkweg Zuid dicht na ongeval met auto en vrachtwagen

112 Reageer 1 min. leestijd

Dinsdagmorgen rond 7.00 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd vanwege een verkeersongeval op de Suffolkweg Zuid (N564) in Weert. Tussen de spoorbrug en Sluis 16 botsten een auto en een vrachtwagen op elkaar.

Volgens getuigen reed de auto van Weert richting Budel-Dorplein en kwam daarbij deels op de verkeerde weghelft terecht. De vrachtwagenchauffeur, die uit de tegenovergestelde richting kwam, kon een aanrijding niet meer voorkomen en belandde met zijn bulkwagen in de naastgelegen greppel.

De bestuurder van de auto raakte lichtgewond en werd ter plaatse onderzocht door ambulancepersoneel. De vrachtwagenchauffeur bleef ongedeerd en kwam met de schrik vrij. De brandweer was aanwezig om de situatie veilig te stellen en het wegdek te reinigen.

De Suffolkweg Zuid is momenteel afgesloten voor verkeer. Als gevolg van het ongeval is er momenteel sprake van verkeershinder op deze weg en omliggende wegen.

Update 09.19 uur – De vrachtwagen is uit de sloot en wordt geborgen. De calamiteitenaannemer is onderweg om de sloot en berm te herstellen.

Update 10.34 uur – De vrachtauto is geborgen, de berm is hersteld en de weg is weer open.

Bekijk een video: https://youtu.be/H4l1vvjyno0

ūüĒĒ Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

ūüďį Ontvang je de gratis nieuwsbrief al?¬†Schrijf je gratis in.

ūüćē Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie