Da Capo Stramproy Vocaal en Manoeuvre brengen zomerconcert

Uitgaan Reageer 3 min. leestijd
Archieffoto WdG - Omgeving Vosseven

Da Capo Stramproy Vocaal en Manoeuvre uit Weert brengen – weer of geen weer – ongetwijfeld de zon in ieders hart. Hiervoor zorgen zij in hun gezamenlijk ‘Zomerconcert aan het water’ op 22 juni a.s. om 19.30 uur op de locatie Nieuw Vosseven in Stramproy.

De schoonheid van het mooie natuurgebied Vosseven komt tot uitdrukking in ‘Hiê istj sjoeën’, een van de liedjes dat het gemengd koor Da Capo op deze avond zal zingen. Het terras is gedeeltelijk overdekt en bij regen is er ook binnen plaats. Beide koren zingen populaire nummers, ieder op hun kenmerkende wijze en ondersteund met subtiele choreografie.

Mannenkoor Manoeuvre

Mannenkoor Manoeuvre uit Weert staat bekend om het plezier in zingen dat de zangers op het podium uitstralen. Het verrassende repertoire, vaak met een humoristische twist, onderscheidt Manoeuvre van andere koren. Hoewel het ledenbestand door de jaren heen veranderd is, blijft de onderlinge saamhorigheid sterk. Onder de deskundige leiding van Noël Seerden ontwikkelt Manoeuvre zich continu en staat altijd de gezellige sfeer centraal tijdens repetities en optredens.

Tijdens het optreden zal Manoeuvre verschillende nummers opvoeren, van een Italiaanse potpourri tot Nederlandse nummers met een humoristische twist. Laat je verrassen tijdens de “Bolide” en zie hoe het koor niet te stoppen is tijdens het nummer “Don’t stop me now!” 

Da Capo Stramproy Vocaal

Gemengd koor Da Capo Stramproy Vocaal is een groot koor waarbij alle stemgroepen goed vertegenwoordigd zijn. Onder bezielende leiding van Veerle Henkens brengen de leden een zeer gevarieerd repertoire ten gehore. Het streven naar een goede kwaliteit én het samen met plezier zingen gaan bij dit koor hand in hand. Dit zal je beslist niet ontgaan tijdens het Zomerconcert, waarin je onder andere kunt luisteren naar het prachtige melancholische nummer “Old and Wise” (Alan Parsons Project), het uptempo “You’re the voice” (John Farnham), de hardrock protestsong “Uprising” van Muse en “Morgen Wordt Fantastisch” (Acda en de Munnik). 

Praktische informatie

  • Datum: zaterdag 22 juni
  • Locatie: Nieuw Vosseven, Stramproy.
  • Tijd: 19.30 uur
  • Entree: gratis

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie