Foodstock-festival: genieten van eten, drinken en muziek

Evenementen Reageer 1 min. leestijd

Gezellig met vrienden, als stel of met het hele gezin genieten van een hapje, drankje en muziek. Dit weekend kan het allemaal tijdens het Foodstock-festival. Gisteren vond de eerste festivaldag plaats en bezoekers genoten volop van de gezellige sfeer.

Het festival zou oorspronkelijk plaatsvinden in kasteelpark Nijenborgh, maar vanwege de drassige omstandigheden is het verplaatst naar het Fatimapark. Geen probleem want ook op deze locatie zat de sfeer er goed in; mensen kwamen naar het park voor een gezellig samenzijn en maakten er hun eigen feestje van.

De weergoden waren goedgezind, want ondanks de voorspelde regen bleef het weer gisteren redelijk droog. Af en toe brak zelfs het zonnetje door, wat zorgde voor extra plezier en genot onder de bezoekers.

Het Foodstock-festival biedt een keur aan verschillende foodtrucks en is nog tot en met zondag te bezoeken. Meer informatie over het festival is te vinden op www.festival-foodstock.nl.


Een fotobijdrage van Carlo van Hout

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie