Foodstock Festival verplaatst naar Fatimapark

Uitgaan 1 reactie 2 min. leestijd
Archieffoto

Aankomend weekend, van 14 t/m 16 juni, vindt het Foodstock Festival plaats in Weert. Niet in Kasteelpark Nijenborgh, zoals gepland, maar in het Fatimapark.

Als gevolg van de hevige regenval van de afgelopen weken is de grond in Kasteelpark Nijenborgh te drassig voor de foodtrucks, het entertainment en de verwachte bezoekersaantallen. Daarom is het festival verplaatst naar het Fatimapark, waar het vorig jaar ook plaatsvond.

Vergunning onder voorwaarden

De keuze voor een bekend terrein versoepelt de aanvraag van de benodigde vergunning. Deze wordt volgens de gemeente Weert echter alleen verstrekt onder drie voorwaarden, die zijn voortgevloeid uit de consternatie die vorig jaar na afloop van het festival is ontstaan. Het terrein moet in de huidige staat worden teruggebracht door de organisatie van Foodstock Festival, de achtergelaten rommel moet volledig worden opgeruimd en er zullen metingen worden verricht in verband met geluidsoverlast.

Over Foodstock

Onder deze voorwaarden kan het weekend vol lekker eten, muziek en entertainment dit jaar wederom plaatsvinden in het Fatimapark. Met onder andere een breed scala aan foodtrucks, een cocktailbar en een zweefmolen valt er voor jong en oud van alles te beleven. Op zondag 16 juni wordt bovendien de EK-wedstrijd tussen Nederland en Polen uitgezonden.

De toegang tot het Foodstock Festival is gratis. De openingstijden zijn:

  • Vrijdag 14 juni van 18.00 tot 23.00 uur
  • Zaterdag 15 juni van 15.00 tot 00.00 uur
  • Zondag 16 juni van 12.00 tot 21.00 uur

Meer informatie over het festival is te vinden op www.festival-foodstock.nl.

ūüĒĒ Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

ūüďį Ontvang je de gratis nieuwsbrief al?¬†Schrijf je gratis in.

ūüćē Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
1 reactie