Kermis Altweerterheide feestelijk van start

Evenementen Reageer 2 min. leestijd

Zaterdagmiddag 15 juni verzamelde de jongste generatie van Altweerterheide zich op het grasveld naast de speeltuin aan de straat Op den Das. Hier opende wethouder Martijn van den Heuvel samen met een groep enthousiaste kinderen de tweedaagse kermis van het dorp.

Menig peuter en kleuter zat al vol spanning in de draaimolen te wachten op het startsein van de wethouder. Toen hij na enige organisatorische vertraging het woord nam, zette hij er dan ook vaart achter. Natuurlijk was er wel tijd om de winnaars van de kleurwedstrijd bekend te maken: Owen, Devin, Jaycey en Aimée mochten ieder twee attracties uitkiezen waarvoor zij een gratis kaartje ontvingen. “Alweer een prijs!”, aldus de wethouder.

Alsof dat nog niet genoeg was, werd de kermis officieel geopend met het eerste gratis rondje in de rups. Wethouder Martijn van den Heuvel stapte in, samen met zijn eigen kinderen en een lid van de kermisraad. Alle aanwezige kinderen die meewilden, volgden. “Harder, harder, harder!” klonk het al gauw vanuit de voorbijrazende bankjes.

Daarmee was de toon gezet en de kermis van Altweerterheide geopend. De komende twee dagen kan jong en oud zich vermaken met de rups, botsauto’s, draaimolen, trampolines, grijpmachines, silent disco, het Bal Champêtere en nog veel meer. De kermis is zaterdag 15 juni nog geopend tot middernacht en op zondag 16 juni open van 14.00 uur tot eveneens middernacht.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie