KiKa-run en braderie in Leveroy ter ere van overleden Vera

Uitgaan Reageer 2 min. leestijd
Foto via Depositphotos

Leveroy – Op zaterdag 15 juni organiseren JongNL Leveroy en SV Leveroy een KiKa-run met een kleine braderie in Leveroy. Het plan was deze dag te vieren samen met JongNL-lid Vera Coort, die het afgelopen jaar voor de tweede keer te horen kreeg dat ze kanker had. Helaas mocht dat niet zo zijn en is Vera na een dappere strijd op 17 mei overleden. Des te meer reden voor alle deelnemers om er aanstaande zaterdag een mooie en betekenisvolle dag van te maken met een mooie opbrengst voor KiKa.

De KiKa-run vindt plaats van 11.00 tot 15.00 uur bij het gebouw van JongNL Leveroy aan de Graanmolen 6 in Leveroy. De jongste deelnemers kunnen een rondje van 300 meter rennen en voor de oudere kinderen is er een rondje van 650 meter dat één of meerdere keren afgelegd kan worden. Ouders, grootouders, familieleden en vrienden kunnen de kinderen sponsoren voor elk rondje dat gerend wordt. Daarnaast is er ook een braderie met lekkere hapjes, verfrissende drankjes en activiteiten tegen kleine vergoedingen.

Het verlies van Vera laat een groot gat achter binnen Jong Nederland Leveroy. De leden willen er samen voor zorgen dat ‘hun’ Vera niet vergeten zal worden, dus zal er een wisseltrofee naar haar vernoemd worden. Bovendien gaat de volledige opbrengst van de KiKa-run en braderie naar KiKa – ter ere van Vera en alle andere kinderen die momenteel moeten vechten tegen kanker.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie