Open Repetitie bij The Streetsingers op Laar

Uitgaan Reageer 1 min. leestijd
Ingestuurde foto

Op dinsdag 25 juni houden The Streetsingers een Open Repetitie. In Café-Zaal Bee-j Bertje op Laar staan zo’n 45 koorleden klaar om jou te verwelkomen tijdens hun wekelijkse repetitieavond.

Pop, gospel, jazz, klassiek, musical – bij dit koor komt het allemaal minimaal vierstemmig voorbij. Niet alleen het repertoire is veelzijdig, dat zijn de zangers en zangeressen ook. Samen zingen is bij The Streetsingers naar eigen zeggen dan ook hartstikke gezellig!

Dus, houd je van zingen en wil je graag eens ervaren hoe het is om dat met The Streetsingers te doen? Dan ben je dinsdag 25 juni om 20.15 uur van harte welkom in Café-Zaal Bee-j Bertje, aan de Rietstraat 28 in Weert.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie