Rook uit riool op Amalia van Solmsstraat

112 Reageer 1 min. leestijd

Maandagmiddag rond 13.45 uur zijn de hulpdiensten gealarmeerd vanwege een vermeende woningbrand aan de Amalia van Solmsstraat in Weert.

In een tuin achter een woning kwam rook uit een regenpijp. De brandweer kwam ter plekke en heeft de omgeving nagelopen en enkele putdeksels op straat opengetrokken. Bij het openen van een put voor de woning werd eveneens rook waargenomen. De geur die hierbij naar boven kwam was van het riool.

Om de rook te laten ontsnappen heeft de brandweer de putdeksel even open laten staan. De politie heeft de straat uit voorzorg met een auto afgesloten. Er werden echter geen gevaarlijke waardes gemeten en bij de andere putten is ook geen rook waargenomen.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie