Urban Sporttour in Molenakkerpark tijdens Buitenspeeldag

Kinderen Reageer 1 min. leestijd
Archieffoto

Op woensdag 12 juni is het Nationale Buitenspeeldag. In Weert betekent dit onder andere dat Punt Welzijn de Urban Sporttour organiseert. Iedereen is tussen 14.00 en 16.30 uur welkom in het Molenakkerpark.

Spellen spelen

Je kunt hier onder begeleiding van de combinatiefunctionarissen van Punt Welzijn en de Sportkunde-studenten van Fontys Sport & Bewegen verschillende spellen spelen. Daarnaast vindt tijdens dit evenement ook de finale plaats van het Weerter Kampioenschap Stoepranden.

Elk kind moet kunnen buitenspelen

“Kinderen spelen niet genoeg buiten. We dreigen een generatie te verliezen aan ‘binnenzitten’, terwijl buitenspelen het belangrijkste én het leukste onderdeel is van een gezond leven”, aldus Punt Welzijn. Daarom zetten zij zich in voor meer speelplekken, waar alle kinderen vandaag kunnen spelen, voor een gelukkige gezonde generatie van morgen. “Elk kind moet kunnen buitenspelen, elke dag.”

Praktische informatie

  • Datum: woensdag 12 juni 2024
  • Locatie: Molenakkerpark, Poldermolen 108 in Weert
  • Tijd: 14.00 uur tot 16.30 uur

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie