Scooter botst met kind in Carisstraatje

112 Reageer 1 min. leestijd

De hulpdiensten werden vrijdag rond 22.40 uur gealarmeerd vanwege een ongeval in het centrum van Weert. Ter hoogte van het Carisstraatje, gelegen tussen de Hegstraat en Oelemarkt had een aanrijding plaatsgevonden.

Een scooter was in botsing gekomen met een kind. Uit voorzorg werd een ambulance gealarmeerd om het kind te onderzoeken. Gelukkig bleek de situatie mee te vallen. Het kind hoefde niet mee naar het ziekenhuis en kreeg een knuffelbeertje. De bestuurder van de scooter was met de schrik vrijgekomen.

Nadat de gegevens waren uitgewisseld kon iedereen de weg vervolgen.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie