Stemmen voor publieksprijs Architectuurprijs 2024 nu mogelijk

Algemeen Reageer 1 min. leestijd
Archieffoto

Jaarlijks organiseert de Stichting Architectuurlijk Weert de architectuurprijs voor Weert en Nederweert. Dit jaar is het thema: projectmatige woningbouw: meerdere in serie vervaardigde grondgebonden of gestapelde woningen. Iedereen kan op een project stemmen en motiveren waarom men dit project gekozen heeft. Het project met de meeste stemmen krijgt de publieksprijs.

12 genomineerden

Uit de ingezonden projecten zijn er 12 genomineerd. Deze staan vanaf maandag 10 juni op de website www.architectuurlijkweert.nl, waar iedereen een stem kan uitbrengen op zijn voorkeursproject en dit van een commentaar kan voorzien. De inzender van het meest pakkende commentaar wordt beloond met een dinerbon van Restaurant Marrees. Er kan gestemd worden tot en met zondag 23 juni 2024.

Ook stemmen op de weekmarkt

Traditiegetrouw staat er op zaterdag 15 juni ook een kraam op de weekmarkt in Weert, nabij Museum W aan de Markt. Hier kan eveneens gestemd worden door het publiek.

Op zondag 30 juni worden tijdens een feestelijke bijeenkomst vanaf 15.00 uur de winnende projecten bekend gemaakt. Deze gelegenheid vindt plaats bij Hostellerie Munten aan de Wilhelminasingel 276 in Weert. 

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie