Draag project aan voor architectuurprijs Weerterland

Algemeen Reageer 2 min. leestijd

Ook dit jaar organiseert de Stichting Architectuurlijk Weert in het kader van de Dag van de Architectuur de architectuurprijs voor Weert en Nederweert.

Het thema van 2024 is ‘projectmatige woningbouw’. Het gaat hierbij om meerdere in serie vervaardigde grondgebonden of gestapelde woningen die in Nederweert of Weert gerealiseerd zijn vanaf 2015. De inzendingen zullen beoordeeld worden op hun architectonische kwaliteit, de woonkwaliteit en de inpassing in de bestaande omgeving.

Uitnodiging

Stichting Architectuurlijk Weert nodigt gebouweigenaren, bewoners, architecten, vormgevers, projectontwikkelaars, aannemers en andere bij het bouwproces betrokkenen van harte uit om een project uit Nederweert of Weert voor te dragen voor de Architectuurprijs 2024. Daarvoor kun je per email volgende gegevens sturen naar [email protected]:

  • Naam en adres en telefoonnummer van de inzender en enkele foto’s van het betreffende gebouw (foto’s die vrij gepubliceerd kunnen worden);
  • Zo ook de contactgegevens van eigenaar, architect en uitvoerende hoofdaannemer;
  • Jouw motivatie waarom dit gebouw voor de Architectuurprijs in aanmerking zou kunnen komen en gegevens die dit onderstrepen.

Aanmelden kan tot 18 mei

De aanmeldingsperiode sluit op 18 mei 2024. Daarna maakt het bestuur van de stichting Architectuurlijk Weert een voorselectie welke projecten genomineerd en gepubliceerd zullen worden, onder andere op de website www.architectuurlijkweert.nl.

Alle inwoners van Weert en Nederweert kunnen vervolgens stemmen op een project voor de Publieksprijs, een vakjury bezoekt de projecten en bepaald het winnende project voor de Architectuurprijs 2024. De prijsuitreiking vindt plaats op zondag 30 juni aanstaande.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie