Win een in Weert gesigneerd boek van Tom Dumoulin

Winacties Reageer 2 min. leestijd

Winactie – Woensdagmiddag 12 juni komt voormalig professioneel wielrenner Tom Dumoulin naar Weert. Om 15.00 uur signeert hij bij Bruna Weert zijn boek ‘Op gevoel’. Wil jij een gesigneerd exemplaar van dit boek winnen? WdG mag namens Bruna drie boeken verloten, die tijdens de signeersessie kunnen worden opgehaald en door Tom Dumoulin van een persoonlijke boodschap worden voorzien.

Op gevoel

Twee Olympische medailles, twee wereldtitels, meerdere etappes in alle drie de grote rondes en de eindzege van de Giro d’Italia in 2017: Tom Dumoulin wordt beschouwd als een van de beste wielrenners van zijn generatie. In 2022 beëindigde hij op 31-jarige leeftijd zijn carrière en een jaar later reisde hij samen met schrijver en journalist Nando Boers naar plaatsen die een cruciale rol hebben gespeeld in zijn loopbaan, om antwoord te vinden op de vraag wat de sport eigenlijk al die jaren voor hem betekend heeft.

‘Op gevoel’ is het verslag van die louterende reis: een openhartig en confronterend zelfportret van een topsporter die terugkijkt op zijn carrière en een liefdesverklaring aan het profwielrennen, dat in die periode veranderde van een door doping besmette sport naar een door data en wetenschappelijke analyse gedreven wereld.

Prijsvraag gesigneerd boek Tom Dumoulin

Helaas deze prijsvraag is afgelopen. De winnaars ontvangen een bericht.


Actievoorwaarden: op deze prijsvraag zijn de algemene voorwaarden en privacyverklaring van toepassing. Aanvullend hierop: maximaal 2 inzendingen per IP-adres / computeraansluiting. Minimale leeftijd deelname is 18 jaar. De prijsvraag duurt t/m 11 juni 2024 12.00 uur. De gegevens van de winnaars worden doorgegeven aan Bruna. De prijswinnaars krijgen na afloop per e-mail instructies van WdG. Na het beëindigen van de prijsvraag worden de gegevens van alle deelnemers uit de systemen van WdG gewist. De winnaars worden met voorletter en achternaam vermeld op deze pagina.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie