Zonnige editie van het Graswinkel Rommelplein

Evenementen Reageer 1 min. leestijd

Gisteren vond het Graswinkel Rommelplein plaats, het werd voor de wijkbewoners een gezellig evenement mede dankzij het mooie weer. Op het grasveld bij de basisschool werd een vrijmarkt georganiseerd waar wijkbewoners en bezoekers allerlei tweedehands of zelfgemaakte spullen konden kopen en verkopen.

Naast de vrijmarkt waren er ook enkele wijkbewoners die hun goederen via hun oprit verkochten, wat deed denken aan een gezellige rommelroute. Dit gaf het evenement een extra dynamiek en zorgde voor nog meer koop- en verkoopplezier.

Het Rommelplein was niet alleen een paradijs voor koopjesjagers, maar ook voor lekkerbekken. Er waren diverse lekkernijen te verkrijgen en bezoekers konden genieten van een gezellig terras met muziek op de achtergrond. Voor de kinderen was er een springkussen, wat voor extra vermaak zorgde.


Een fotobijdrage van Theo Van de Winkel

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie