Auto in diepe sloot naast Maaseikerweg

112 Reageer 1 min. leestijd

De hulpdiensten werden zondag rond 11.30 uur gealarmeerd vanwege een eenzijdig verkeersongeval op de Maaseikerweg (N292) in Weert. Een auto was van de weg geraakt en in een diepe sloot tot stilstand gekomen.

De auto reed op de provinciale weg tussen Weert en Tungelroy toen deze door onbekende oorzaak van de weg raakte en in de sloot terechtkwam. Naast de ambulancedienst en politie kwam ook de brandweer ter plaatse. De bestuurder werd door het ambulancepersoneel nagekeken, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

De Maaseikerweg (N292) tussen Weert en Tungelroy was tijdelijk afgesloten voor bergingswerkzaamheden. De brandweer ondersteunde de berger bij het verwijderen van de auto. Na enige tijd kon de weg weer (deels) worden vrijgegeven voor verkeer.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie