Auto’s botsen op kruising in Heythuysen

112 Reageer 1 min. leestijd

Heythuysen – Maandag rond 17.45 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd vanwege een ongeval op de kruising Aan de Bergen/Aan het Broek in Heythuysen. Twee personenauto’s kwamen met elkaar in botsing door een voorrangsfout.

Eén van de betrokken auto’s botste als gevolg van de klap tegen bebording en kwam uiteindelijk in een greppel tot stilstand. Naast de ambulancedienst en politie werd ook de brandweer ingeschakeld om hulp te verlenen. De brandweer stelde het witte elektrische voertuig veilig om verdere gevaren te voorkomen. Buurtbewoners schoten te hulp door een stoel te brengen voor een van de slachtoffers.

Een man werd ter plaatse onderzocht door ambulancepersoneel, maar hij hoefde niet naar het ziekenhuis te worden gebracht. Voor de beschadigde voertuigen werd een berger ingeschakeld om ze weg te slepen.

Buurtbewoners uitten hun zorgen over de verkeerssituatie op de weg, waar volgens hen vaak hard wordt gereden. Hoewel dit niet per se de oorzaak van het ongeval was, hopen zij dat mensen meer voorzichtigheid tonen in het verkeer.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie